Robot Framework, Teknoloji

Python Silinmemesi Problemi

Python uninstall problemi

 

Eğer bilgisayarınızdan python’I kaldırmayı deniyor ve uninstall ile ilgili hatalar alıyorsanız aşağıdaki metod ile kolaylıkla kaldırabilirsiniz.

 

Python windows 10 da uninstall edilmek istendiğinde aşağıdaki gibi bazı hatalar verebiliyor.   Python uninstall problemi ile ilgili bir çok başlık buldum internette ve anladım ki birçok insan bu problem yaşıyor. Ben de yedek bilgisayarımda Python’ı uninstall etme ihtiyacı duydum ve kaldıramadım. Update etmeyi denedim ancak buna da izin vermedi.

Daha sonra aşağıda bahsedeceğim program sayesinde uninstall etmeyi başardım.


Hata:

Error 0x80070643: Failed to uninstall MSI package.

Error 0x80070643: Failed to execute MSI package.Skipped rollback of package: pip_JustForMe, action: Install, already: PresentApplied rollback package: pip_JustForMe, result: 0x0, restart: None

 


Eğer control panel’den python’I uninstall etmeyi denediyseniz, ya da regedit den python dosyalarını sildiyseniz ve yine de uygulamayı kaldırmanıza sistem izin vermediyse kullanmanız gereken program Your Uninstaller! uygulaması.


Your Uninstaller! Uygulamasını bilgisayarınıza indirin ve kurulumunu yapın. Daha sonra kurulu programlarınızdan python’ın kaldırmak istediğiniz versiyonunu seçin ve onay butonuna basin. Python uninstaller birkaç dakika içinde your uninstaller program ile bilgisayarınızdan tamamen temizlenecektir.

 


Your uninstaller ile Python – Uninstall problemini çözmek için aşağıdaki linkten uygulamayı indirebilirsiniz.

INDIR / DOWNLOAD

 

Author


Baris